Rede & Marys Venner

Marys Venner
Rede Furniture er byget opp for å være en hjelpende hånd. Vår passion finner du i forskjellen vi sammen kan skape, både i vårt miljø og for de mensker og dyr vi deler denne planeten med. Det å gjøre noe som er større en både deg og meg og inspirere andre til å bidra er det som driver vår passion. Det er veldig viktigt for oss å finne de riktige organisasjonene og donere til. Vi må være helt sikkre på at midlene brukes til saken som er sagt og at vi kan følge resultatene av dette. Non profit eller lite admin kostnad er de vi ser etter. Marys Venner er den andre organisasjonen vi har tatt inn i vår Rede familie. Grunner til dette er mange, men en av de viktigste grunnene er at 95% av pengene går rett til barna. Se alle andre anledningerne her. 
-
Fredagen den 07.09.18 er en dag vi aldri vil glemme. Etter lang tid og mange søk har vi endelig funnet en organisasjon for barn, som gir bistand dit det skal. Det er den eneste godkjente norske fadderorganisasjon som øremerker ditt bidrag til ditt fadderbarn. 
-
Marys Venner er en idealistisk og uavhengig hjelpeorganisasjon med snart 40 års erfaring i å gi fattige barn og ungdom et bedre livsgrunnlag og verdig liv.

Det startet i Sri Lanka i 1979, se Historien om Mary, og ble utvidet til hjelpearbeid også i de fattige områdene i Thailand i 1983 og til Bangalore i India i 2007.  I mottakerlandene samarbeider vi blant annet med den katolske nonneordenen "Good Shepherd Sisters" som har som livsoppgave å hjelpe dem som trenger det mest, uavhengig av etnisk tilhørighet og religion.

Med unntak av en timelønnet sekretær, arbeider alle medarbeidere i Norge på frivillig basis og uten noen form for godtgjørelse.  Selv tjenestereisene dekkes av egne midler, da formålet er at alle innsamlede midler skal gå mest mulig uavkortet til fattige og ofte foreldreløse barn som gunnet uheldige omstendigheter ikke har noen nær familie eller andre pårørende. 

Marys Venner har org.nr. 982847699, og er medlem av Innsamlingskontrollen. Som fadder får du skattefradrag for dine innbetalinger hvis du oppgir ditt personnr. ved innmelding.
-
Rede og Marys Venner
Rede Furniture er en liten søt startup bedrift med små midler, MEN litt er bedre en ingenting tenker vi. Det er dette som driver oss. For hvert møbel våre kjære familiemedlemmer (kunder) kjøper, bidrar de samtidig til Marys Venner. Vi har idag, takket være dere, fått 2 vakre fadderbarn fra Sri Lanka til Redes familie. De er tvillinger som heter Mihidini og Chithuli. De fyller 6 år i November og liker å danse. Vi er så utrolig stolte over å være deres fadder. 
-
Hvis du vill bli fadder eller hjelpe på annen måte
Her er linken til Marys Venner og der finner du beskrivelse til hvordan du kan hjelpe. Ved et lite bidrag kan du gjøre en enorm forskjell. 300 nok/måned gir trygghet, mat og utandelse til et barn. Det er mye mindre enn 1 middag på byen.