Rede & Rolda

Rede Furniture er byget opp for å være en hjelpende hånd. Vår passion finner du i forskjellen vi sammen kan skape, både i vårt miljø og for de mensker og dyr vi deler denne planeten med. Det å gjøre noe som er større en både deg og meg og inspirere andre til å bidra er det som driver vår passion. Det er veldig viktigt for oss å finne de riktige organisasjonene og donere til. Vi må være helt sikkre på at midlene brukes til saken som er sagt og at vi kan følge resultatene av detta. Non profit eller lite admin kostnad er de vi ser etter. Rolda.org er den første organisasjonen vi har tatt inn i vår Rede familie. Grunner til dette er månge men 2 av de viktigste er gründeren Dana og att 98% av pengarne går rett til dyrene. 
-
ROLDA er en ideell organisasjon som bygger menneskelige og bærekraftige omgivelser for misbrukte og forlatte dyr. De streber etter å skape et tryggere, renere og mer kjærlighetsfylt miljø til fordel for alle mennesker og dyr i Romania. Dana startade Rolda helt alene i 2002. Siden de har organisasjonen vokst og finnes nå i flere deler av verden. ROLDA arbeider utrettelig for å bygge en verden fri for hjemløse, uønskede dyr som lider forferdelige liv på gatene. En verden hvor hver hund og katt har mulighet til å danne ett sterkt, livslangt bånd med sin menneskelige følgesvenner. En verden hvor ville dyr ikke utnyttes eller misbruktes, og ikke får ødelagt sine naturlige miljøer. ROLDA mener at vår fremtidige planet må være en sunn planet, og et sted hvor alle mennesker og alle dyr lever sammen i harmoni. Vi kunne ikke ha sagt det med bedre ord selv, og vi er veldig stolt av å være en del av organisasjonen ROLDA. 
 
Rede og Rolda
Rede Furniture er en liten søt startup bedrift med små midler MEN litt er bedre en ingenting tenker vi. Det er ju dette vi brenner for. Før vart møbel våre kjære familiemedlemmer (kunder) kjøper så bidrar de samtidigt til Rolda. Vi donerer alt vi har økonomisk mulighet til etter våre faste kostnader er betalt. Til nå har vi i Rede familien sammen doneret 20 000 nok. Dette er en sum som ska vokse større og sterkere sammen med Rede Furniture. 
 
Hvis du vill donere (Rolda Norge)
Her er linken til Rolda i Norge og der finner du beskrivelse til hvordan du kan hjelpe. Den norske avdelningen heter Rolda Gatehunder fra Romania. Vipps det beløpet du måtte ønske til 524987. Alle doneringer registreres av regnskapsfører her i Norge og i Romania. Det finnes åpne regnskap for alle land.  

 

Rolda gatehunder fra Romania og Rede Furniture