Er du av typen som stresser fra butikk til butikk på lille julaften for å bli ferdig med alle julegavene? Da er du ikke alene, men det kunne jo vært like greit å blitt ferdig med det, ikke sant?

julegave møbler utemøblerOm du grubler på hva du skal kjøpe til en som allerede «har alt»? Da har vi svaret på hva du kan finne på.

Vi som er bosatt i Norge elsker å være ute, sommer som vinter. Og da holder det ikke bare å ha en fin uteplass du kan benytte, du må også ha utemøbler som faktisk tåler å stå ute hele året og som kan bli brukt flittig.

Kjøp noe som dere kan dra glede av år etter år
Om du ikke har fått det med deg så er våre utemøbler vedlikeholdsfrie, dvs at de kan stå ute hele sesongen uten at du trenger å tenke på å ta frem pussemaskinen og malingsspannet hver sesong. Det er rett og slett bare å sette seg ned og ta livet med ro. Utemøblene vi tilbyr kommer med inntil 20 års garanti, noe som sier sitt.

En gave som tenker på miljøet
Det er ingen skjult hemmelighet et vi mennesker produserer ekstremt store mengder plast hvert eneste år. Mye av denne plasten havner på steder den ikke hører hjemme. I følge NRK dumpes så mye som 1,5 tonn plast i havet hvert minutt, dette er galskap og noe vi ønsker å endre. Derfor er våre utemøbler laget av resirkulert plast. Vi skaper liv til noe som ellers kan bidra til å forurense miljøet vårt.

Se våre produkter her.

Om du er ute i god tid og bestiller nå så slipper du å uroe deg for at pakken ikke kommer frem i tide.

Gavekort – en sikker vinner
Er du usikker på hvilket produkt du skal velge? Da kan et gavekort være tingen for deg. Med et gavekort på utemøbler kan den heldige selv velge ut de produktene som faller mest i smak. Kjøp et gavekort i her.

 

 

ShareThis