Dette må du tenke på når du skal kjøpe utemøbler til hytten på fjellet!

Dette må du tenke på når du skal kjøpe utemøbler til hytten på fjellet!

Høsten har sagt farvel og vinteren er endelig her, for oss nordmenn betyr det lange skiturer og koselige stunder med familie og venner på hytten.
Store deler av dagen blir som regel tilbrakt utendørs og ofte i en solvegg med noe godt i koppen. Seashell Adirondack stolene er et perfekt utemøbel som passer utmerket på verandaen eller i solveggen på hytten. Når du skal velge utmøbler til hytten på fjellet bør du ha noen punkter i bakhodet
Utemøblene bør være enkle å frakte til hytten.
Når du skal til hytten på fjellet er det ofte mye som skal inn i bilen og mye som skal organiserer. Det siste du ønsker å tenke på er hvordan du skal stable utemøblene blant alt det andre du skal ha med.  Utemøblene bør komme flatpakket slik at du enkelt kan frakte dem fra a til å.
Utemøblene skal være enkle å montere slik at du kan bruke tiden på det som er viktig!
Vi har vel alle opplevd å åpne en pakke og så renner det ut hundre deler som skal settes sammen på en uforståelig måte og en brukerveiledning som gir like lite mening uansett hvilken vei du snur den på. Dette er er ikke gøy og noe som ikke bør være et tema når du skal sette sammen dine nye utemøbler. Det skal være enkelt og gå raskt!
Utemøblene må være robuste, de må tåle nordisk vintervær sesong etter sesong.
Enten du skal ha en liten stol eller en stor benk bør produktet være av ypperste kvalitet. Som vi alle i Norge vet så kan det være sol den ene dagen og full storm den andre dagen. Derfor er det viktig at utemøblene tåler all slags vær og at utmøblene ikke tar skade verken av sol, regn, snø, sludd, e.l. Ofte er man kun på hytten en helg eller uke av gangen og da er det godt å vite at utemøblene er like fine neste gang du kommer opp på hytten.
Utemøblene skal være enkle og rengjøre, samt de ikke skal ha behov for vedlikehold.
Det å skrubbe utemøbler er noe ingen synes er gøy og det tar ofte lang tid, derfor bør du skaffe deg utmøbler som er vedlikeholdsfrie.